About me

Catrin Skött :: Se Hela Livet

Jag har alltid skapat på ett eller annat sätt, började en konstskola 1995 sedan följt av dekorationsmåleriutbildningar samt praktik hos ett konservatorföretag. Har varit anställd i 20 år som dekorationsmålare och färgsättare på ett av Stockholms största måleriföretag.

Kungliga slottet i Gamla stan, Hovstallet, Sagerska huset, Rosenbad, Gripsholms slott, Storkyrkan, Naturhistoriska riksmuseet är några av de platser jag utfört dekorationsmåleri.

När jag startade mitt eget företag 2019 tog skaparglädjen ny fart. Jag ”bara gör”, målar för att nyfiket se vad som kommer fram på duken. Så som jag gör när jag när jag ger medial vägledning och healing eller kanaliserar via skrift. Jag har skrivit en bok kanaliserad via Ärkeängel Gabriel där målningarna finns med som heter ”En lättare väg att gå” som är utgiven av Förlagshuset Siljans måsar. På duken träder ögon, figurer, filurer fram i olika färger och former. Det är så spännande att se vad det ska bli. Det känns som att alla de år som jag har målat i olika material och tekniker på beställning har varit en förberedelse till det som nu vill komma fram. Det är så ”Rays of Love Collection” har kommit till.

Jag har precis avslutat ett uppdrag för Gripsholms slott genom Statens Fastighetsverk där jag målat/ återskapat en sidendamasttapet till Drottningens lilla kabinett som blir klart att visas för allmänheten 2023.

Under sommaren håller jag kurser i Mandala måleri och Vedic Art på min gård utanför Rättvik vid Siljans strand annars i Stockholm. Där delar vi under ett par dagar stillheten och skaparglädjen kravlöst. Du kan boka din tid för sommarkurs 2023

Genom åren har jag gått olika utbildningar inom medial vägledning, healing och hälsa, är utbildad undersköterska. Har utbildat mig till certifierad lärare inom Divine Oneness healing hos Ulla Anderèn där jag nu är hjälplärare. För mer information om kurser se http://www.divineoneness.se/ Jag har sammanfört det jag brinner för och ser ett växande behov av i dagens samhälle både i hem och inom företag. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor.

Expressen om Catrin Skött

Den 09/04/2020 kom en artikel om Se Hela Livet i
Expressen Klimat och Hälsa.

Läs artikeln i PDF format eller i bloggen.