Healing / Medial vägledning

Healing / Medial vägledning 
60-90 min 
1200 kr inkl. moms
Chakrabalansering / Aura rensning
60 min
 900 kr  inkl. moms

 

Healing/ Medial vägledning via telefon. Boka in dig i kalendern eller hör av dig så kommer vi överens om en tid.

Du kan boka via mail eller telefon 076-2464639.

Betalning sker via Kort, klarna, Swish 1236437336 eller kontant.

 

Healing

Healing kan hjälpa kroppen att släppa spänningar och blockeringar, motverkar trötthet orsakad av negativ stress. Healing kan också medverka till att öka motståndskraften och på det viset stärka kroppens, psykets och själens naturliga läkeprocesser.

Du sitter eller ligger påklädd och bekvämt, slappnar av och öppnar ditt sinne för att ta emot vad Du behöver just nu. Jag fungerar som en kanal, eller ett redskap för att förmedla den universella, kärleksfulla healingenergin.

Om Du vill så ingår även en del personlig / medial vägledning beroende på vad som kommer upp, antingen under tiden eller efteråt. Du är välkommen att ställa frågor.

Oftast blandar jag dessa former av healing utifrån vad just DU behöver just nu! 

 

Hur går Medial Vägledning till

  • Jag "kopplar" upp mig mot andevärlden samt mot den som söker min hjälp.
  • Det finns ingenting hotfullt med andevärlden, men ibland kan det vara svårt att förstå vad de vill förmedla. Där kan jag hjälpa dig att finna svar genom Medial Vägledning.
  • Budskapen förmedlas till mig med inre bilder, ord, samt känslor. Andevärlden vet allt om oss, de finns med oss hela tiden.
  • Jag kan endast ge medial vägledning, inte tala om för dig hur DU skall välja, de slutgiltiga svaren ligger alltid hos DIG själv.
  • Ingenting förmedlas om olyckor, sjukdomar & död. Inte heller om spel, lottovinster, aktier eller dylikt.
  • Jag som medium har tystnadsplikt.
  • Jag läser inte av en person som inte är närvarande, eller läser av någon utan dess medgivande.

 

Divine Oneness

Healing (60-90 min)

Går även att få via TELEFON 

Du har makten att förändra ditt liv! Oavsett vad du har varit med om tidigare. Om du är öppen för att ta bort det som begränsar dig och hindrar dig.

När jag jobbar med "Divine Oneness" healing går jag igenom många aspekter av ditt energifält. Tittar på:

  • dina chakrasystem
  • dina ljuskroppar
  • din förankring i högre dimensioner och mycket mer

Min uppgift är att återställa och höja frekvensen på det som är skadat och blockerat vilket innebär att jag transformerar alla lägre frekvenser som görs synliga för oss under arbetets gång.

Ofta kan jag berätta om hur blockeringarna har uppstått och hur du kan komma att känna dig när de läkts.

Under healingen är du som klient involverad. Du kan till exempel behöva bryta kontrakt eller transformera föreställningar som begränsar dig och som gör din vardag onödigt begränsad.

Under sessionen vägleds vi av ditt och mitt Högre Jag.

Arbetet sker alltid utifrån det Högsta Ljuset och den Högsta Sanningen.

Healingmetoden används av erkända och uppskattade healers världen över. Den har sina rötter i antika mysterieskolor och har utvecklats av Amorah Quan Yin. Läs hennes bok Pleadian workbook- Awakening your divine KA.

Healingmetoden har utvecklats och förfinats av Ulla Anderên som har tagit metoden till Sverige och har döpt den till Divine Oneness, som ingår i det globala nätverket Dolphin Star Temple Mystery School.

Diplomerad inom:

* Divine Oneness 1, 2 & 3

* Opening Ka Channels

* Certifierad lärare i Divine Oneness

 

Andlig Healing

Andlig healing är en mycket stillsam healingform där healern håller händerna på kroppen, eller på ett kort avstånd och låter andevärlden förmedla healingenergi dit den mest behövs.

Du kan ibland uppleva en frid eller djup avkoppling under tiden. Om det kommer upp budskap under sessionen kan dessa antingen förmedlas direkt eller efter healing sessionen.

Vid andlig healing får du oftast hjälp från guider, andliga vägledare eller ibland de som står dig nära på andra sidan. Den passar de flesta speciellt om du upplever fysiska svårigheter,besvär, stress eller lättare oro.

Observera att healing inte är en ersättning för ordinarie läkarvård utan ett komplement. Om du har fysiska eller psykiska besvär skall du alltid uppsöka läkare i första hand.

Jag förmedlar det jag får till mig för att hjälpa dig, men om eller hur du använder det är ditt eget val och ansvar.

 

Charkabalansering / Aura rensning

(60 minuter)

Ibland vill du endast få en healing för att komma i balans eller rensa ut något som du känner stör dig.

En chakrabalansering har för syfte att få dina energier igång för att skapa bästa förutsättningar för kroppen, psyket och livet. Ungefär som service på en bil.

Aura rensning handlar om att plocka bort energier som inte är dina, eller som stör ditt energifält.

Vi kan ofta samla sådana energier på oss i vardagen och bär runt på dessa omedvetet.

Att bli kvitt dessa gör att du känner dig mer fokuserad och närvarande i livet.

 

Upplevelse efter behandlingen/ feedback från klient

Hej igen Catrin!

Jag ville bara ge dig en update från healingen. Jag skrev ner det mesta som du sa under behandlingen och det kanske inte riktigt var tydligt där och då allt som sades men jag skrev ned det som note to self. Nu två månader senare gick jag igenom noteringarna och säger bara wow! Så mycket har hänt, både internt och externt om man säger, stora förändringar bara på två månader och dessa förändringar stämmer exakt in på vad du sa under healingen. Så jag ville bara säga tack och uppmärksamma att du gör ett fantastiskt jobb!  Jag är väldigt glad att vi kom i kontakt med varandra och jag rekommenderar dig varmt till alla som behöver hjälp på ett djupare plan, tack igen!  / Sara

 

Egenkärlek är begynnelsen på en livslång romans”
(Oscar Wilde)
 
Se erfarenheter ”bra” eller ”dåliga” som erfarenheter samlade i böcker i ditt eget bibliotek.
 
"Människan kan idag färdas så långt som till månen. Men den längsta resan vi kan göra är den mellan huvudet och hjärtat. "
(Jan Oleby 1937)

Retreat-återhämtning i Siljansro

Kom bort ifrån vardagens brus till en stund i stillhet lugn och harmoni. Hitta tillbaka till dig själv på min gård vid Siljans strand. Här möter du Dalarna, Siljan och naturen i en unik kulturbygd utanför Rättvik i en enkel sommarstugemiljö. 

Du övernattar i ett enkelt boende inklusive en behandling varje dag med 1 1/2 timmes medial vägledning/healing enligt överenskommelse om tid. Du har möjlighet att vara på gården, basta, bada, ro, promenera eller vara i stillhet. Du står för din egen mat.
Vi kan hämta och lämna dig vid Rättviks tåg/busstation som ligger 10 km från gården om önskas.

Daglig träning

Kort meditation - En lättare väg att gå

Längre meditation - En lättare väg att gå

Mitt medvetandes trädgård

Skapa din inre trädgård