Expressen Klimat och Hälsa om Se Hela Livet

Expressen Klimat och Hälsa om Se Hela Livet

Den 09/04/2020 kom en artikel om Se Hela Livet i Expressen Klimat och Hälsa.

Läs artikeln i PDF format.

"Min passion är att hjälpa människor att hitta sitt inre lugn, sina egna verktyg för att återfå glädjen i sina liv, i sig själva och i sina hem.Du har makten att förändra ditt liv! Oavsett vad du har varit med om tidigare. Om du är öppen för att ta bort det som begränsar och hindrar dig genom Medial vägledning/Healing.

När världen runt omkring dig känns orolig och okontrollerbar, då kan medial vägledning/healing vara ett sätt att försöka skapa balans i din egen lilla värld som är närmast dig. Det som vi själva faktiskt kan påverka. Det innebär inte att vi vänder ryggen mot omvärlden. Men om vi skapar en bättre balans i vår inre värld, så är jag övertygad om att vi också kan skapa en ökad balans i vår omvärld.

Medial vägledning/Healing kan hjälpa dig att bryta gamla tankemönster, beteenden, rädslor, fysiska åkommor, stress, utbrändhet, sömnlöshet och vanor för att ersätta dem med nya som tillåter dig att bli mer av den du innerst inne är. När jag jobbar med ”Divine Oneness” healing går jag igenom många aspekter av ditt energifält. Tittar på: dina chakrasystem dina ljuskroppar din förankring i högre dimensioner och mycket mer. Min uppgift är att återställa och höja frekvensen på det som är skadat och blockerat vilket innebär att jag transformerar alla lägre frekvenser som görs synliga för oss under arbetets gång. Ofta kan jag berätta om hur blockeringarna har uppstått och hur du kan komma att känna dig när de läkts. Under healingen är du som klient involverad. Du kan till exempel behöva bryta kontrakt eller transformera föreställningar som begränsar dig och som gör din vardag onödigt begränsad. Du kan även få kontakt med de som lämnat jordelivet. Under sessionen vägleds vi av ditt och mitt Högre Jag. Arbetet sker alltid utifrån det Högsta Ljuset och den Högsta Sanningen. Healingmetoden används av erkända och uppskattade healers världen över. Den har sina rötter i antika mysterieskolor och har utvecklats av Amorah Quan Yin. Läs hennes bok Pleadian workbook- Awakening your divine KA. Healingmetoden har utvecklats och förfinats av Ulla Anderên som har tagit metoden till Sverige och har döpt den till Divine Oneness, som ingår i det globala nätverket Dolphin Star Temple Mystery School.)

Det är fantastiskt att kunna hjälpa människor att förändra sina liv positivt genom Medial vägledning/healing.

Healing kan hjälpa kroppen att släppa spänningar och blockeringar, motverkar trötthet orsakad av negativ stress.

Vi är många som går runt och bär på föreställningar om oss själva och livet som egentligen inte tillhör oss eller är vår egentliga sanning, utan som i själva verket är pålagringar från omgivningen och andra människors åsikter. Dessa föreställningar om oss själva och verkligheten blir ofta till begränsningar för oss och hur vi väljer att leva vårt liv.

Jag håller även målerikurser i en underbar atelje på Södermalm i Vedic Art och Mandalamåleri mm. Det är så fint att träffa människor genom intresset att skapa kravlöst utifrån nyfikenhet och glädje i färg och form oavsett om du målat tidigare eller är nybörjare. Att måla tillsammans med andra i tystnad varvat med samtal. En del finner vänner för livet. Se mer på www.sehelalivet.nu."

Tillbaka till blogg