Rebirth

Rebirth/ painting

Tavlan är 2x2 meter målad med akrylfärg på duk. Återfödelsen. Vi kämpar i det yttre och strävar att finna oss själva, hitta tillbaka till den vi innerst inne är för att återfödas i oss själva. Hitta tillbaka till ditt inre.

Vad jag inte visste när jag målade den är att det nästan ser ut som en livmoder, som en symbolbild av pånyttfödelse där vi är när vi går till vårt centrum i ”stormens öga” där det är stilla, cellförnyelse, chakran och alla våra liv samlade likt ett vackert pärlhalsband runt om med alla våra erfarenheter.

Kan även liknas vid att se livets träd uppifrån. Kontakten uppåt, i ”hålet” mitten. Vi färdas på vågorna i havet där det ibland stormar eller är lugnt och allt däremellan. Vi föds och provar olika roller för att erfara livet. Vi kastas ut från vårt centrum där vi ”glömt” vilka vi är för att prova skapelsen i en ny form, roll. Vi ska se igenom illusionen av den rollen vi fått, prova på att leva det liv i den roll vi fått för att få en erfarenhet av det vi bestämt innan vi kom ”ner” på jorden. Sedan ska vi se igenom illusionen då befriar vi oss själva och går inåt, tillbaka till skapelsen vår inre kärna där vi alla är ett, enade förenade. Där råder det alltid kärlek frid och harmoni. Det är dit skapelsen allt och alla strävar. I mikro och makrokosmos. Likt natt och dag. På dagen upptäcker och agerar vi för att när det blir natt sover vi, vilar i stillheten igen i väntan på en ny dag då allt tar fart igen. På natten går du tillbaka till ditt centrum igen, kommer ”hem” till alltet, källan, dig själv. Där vi alla är ett enade, förenade.

Vi föds, kastas ut. Vi börjar vår resa ”hem” igen. Kommer sedan ”hem” med nya erfarenheter i vår livs ryggsäck. Vi kommer ”hem” till källan med livsinformationen som alltet tar del av som är vi alla.  

 

 

 

Val 1

Liten tavla Tryck på "Fotopapper Enhanched Matte" 20x20cm.

Inramad med passepartout (Yttermått 30x30cm)

Ram finns i Guld, Silver och Svart

Passepartout Vit eller Svart

1295kr
Val 2

Stor tavla Tryck på "Fotopapper Enhanched Matte" 30x30cm.

Inramad med passepartout (Yttermått 40x40cm)

Ram finns i Guld, Silver och Svart

Passepartout Vit eller Svart

 
1995kr
Val 3

Numrerat signerat print på Hahnemuhle Fine Art papper i begränsad upplaga 100 av varje. 40x40 cm. Certifikat medföljer. Valfri storlek går att få, fråga om pris.

 

2995kr
     

 

     
     
     
     

 

För att beställa tavlan Rebirth ( Nr 18.) kan du skicka mail med det alternativ du valt samt färg på ram och passepartout.
Beställ tavla

Kontakt

Catrin Skött Lindblom

Catrin Skött :: Se Hela Livet

Se Hela Livet

076-2464639

catrin@sehelalivet.nu

Salve Hälsocenter

Krukmakargatan 3, 118 51 Stockholm

076-2464639

catrin@sehelalivet.nu

Du kan träffa mig varje måndag, kl. 07-22

Kontakta mig för telefontid.