Copy of Catrin Skött Art

På målarduken träder ögon, figurer, filurer fram i olika färger och former. Det är så spännande att se vad det ska bli. Det känns som att alla de år som jag har målat i olika material och tekniker på beställning har varit en förberedelse till det som nu vill komma fram. Det är så ”Rays of love collection" har kommit till. Då många har velat köpa målningarna har min man Andrés Skött fotograferat all min konst så att fler får ta del av dem genom olika produkter med motiv från mina tavlor i webbshopen. Fine artprint, posters, kuddar med mera.

Skapandet och nyfikenheten har alltid funnits hos mig på ett eller annat sätt, började en konstskola 1995 följt av dekorationsmåleriutbildningar samt praktik hos ett konservatorföretag. Har varit anställd i 20 år som dekorationsmålare och färgsättare på ett av Stockholms största måleriföretag.

Kungliga slottet i Gamla stan, Hovstallet, Sagerska huset, Rosenbad, Gripsholms slott, Storkyrkan, Naturhistoriska riksmuseet är några av de platser jag utfört dekorationsmåleri.

När jag startade mitt eget företag 2019 tog skaparglädjen ny fart. Jag ”bara gör”, målar för att nyfiket se vad som kommer fram på duken. Så som jag gör när jag när jag ger medial vägledning och healing eller kanaliserar via skrift. Jag har skrivit en bok kanaliserad via Ärkeängel Gabriel där målningarna finns med som heter ”En lättare väg att gå” som är utgiven av Förlagshuset Siljans måsar.

Det jag gör har inte någonting med någon särskild religion att göra eller hör till någon kategori. Jag talar från mitt innersta och den sanning jag själv lärt känna genom att söka svar i mitt innersta. När vi skalar av alla våra lager och låter tystnaden vara vår guide, har vi möjligheten att upptäcka ljuset som lever i var och en av oss. På min livsresa utforskar jag nu det ljuset vilket ger mig sann glädje.

Jag har nyligen avslutat ett uppdrag för Gripsholms slott genom Statens Fastighetsverk där jag målat/ återskapat en sidendamast tapet till Drottningens lilla kabinett som nu finns för allmänheten att se på slottet.

Under somrarna håller jag kurser i Mandalamåleri Vedic Art  på min gård utanför Rättvik vid Siljans strand, annars i Stockholm. Där delar vi under ett par dagar stillheten och skaparglädjen kravlöst. Du kan boka din tid för sommarkurs 2024.

 

1 of 5
1 of 5